HTML

Hentai Jazz

Ez egy regény. Folytatásokban. A továbbiak leginkább - de nem kizárólag - erotikáról (szexről, pornóról, ésatöbbi) szólnak, azon belül is elsősorban az önkielégítésről. Meg mentálisan dettó. Ha szintén zenélsz, vagy ha azt hazudod, hogy nem, ha emiatt sorvadt el a gerinced, netán pokolra jutottál, esetleg undorodsz az egésztől - főleg tőlem - mindenekelőtt pedig ha olyan művészi szinten műveled kedvenc tevékenységünket, hogy Te lettél a maszturbálás Mozartja, írd meg! Hátha mások majd arra élveznek....

Friss topikok

Linkblog

2010.08.27. 11:03 promen

Romantika2

Ildi, a szőke megkérdezte edzés után, hogy nincs-e kedvünk valamelyik nap átmenni, görkorcsolyázni. Adtam a lazát, de majdnem elájultam az azonnali vérátrendeződéstől. Két nap múlva átmentünk. Azalatt a két nap alatt vagy háromszázszor képzeltem el különböző forgatókönyveket, jó szaftosakat, a végén hatalmas közös orgazmusokkal, mire odaértem már majdnem felrobbantam a feszültségtől. És megszívtam. Először anyuka tábort vert az utcán és onnan nézett mosolyogva, aztán elkezdett csöpörögni az eső, hát szépen bevonultunk és uzsonnáztunk. Az egyetlen dolog, ami némi reményt adott az volt, hogy úgy láttam nem csak én vagyok ideges, mégsem sikerült megbeszélni semmit, a búcsúpusziknál tartottunk amikor nagy nehezen kinyögtem, hogy legközelebb? és lett legközelebb. Legközelebb pedig szombaton lett, amikor úgy mentünk át, hogy anyuka nem volt otthon. Kisnadrág, görkorcsolya, nevetgélés, pillanatok alatt ott tartottunk, hogy segítünk, mert direkten nem mertünk a szexre térni, de mind a hárman ugyanarra vártunk és sürgettük a pillanatot, mégis végigjátszottuk az összes tiszteletkört. Fogtuk a karját és húztuk, aztán a hátát és húztuk és Ildi a szőke kitalálta, hogy felmegy valamiért a lakásba, de nem veszi le a görkorcsolyát, hát feltámogattuk az elsőre és megfogtuk a combját, összeért a kezünk, hirtelen nagyon bátor lettem megfogtam Ildi ujjait és behúztam, toltam a kis nadrág pereme alá és senki nem tiltakozott, álltunk a lépcsőn és Ildi teljesen rásimította a kezét a nadrág alatt a puncira, muszáj volt nekem is odanyúlnom és nem volt rajta bugyi, de nedves volt, annyira nedves és forró, hogy ilyet még nem is éreztem, tolakodtam a kezemmel, belenyúltam, simogattuk, tapogattuk, birizgáltuk és Ildi beledugta az ujját, Ildi pedig elélvezett.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://hentaijazz.blog.hu/api/trackback/id/tr162251501

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása