HTML

Hentai Jazz

Ez egy regény. Folytatásokban. A továbbiak leginkább - de nem kizárólag - erotikáról (szexről, pornóról, ésatöbbi) szólnak, azon belül is elsősorban az önkielégítésről. Meg mentálisan dettó. Ha szintén zenélsz, vagy ha azt hazudod, hogy nem, ha emiatt sorvadt el a gerinced, netán pokolra jutottál, esetleg undorodsz az egésztől - főleg tőlem - mindenekelőtt pedig ha olyan művészi szinten műveled kedvenc tevékenységünket, hogy Te lettél a maszturbálás Mozartja, írd meg! Hátha mások majd arra élveznek....

Friss topikok

Linkblog

2009.01.22. 16:52 promen

Évvége

Nagyjából így ment el az ősz. Tépte a lelkem a zene, az irodalom, az életről és halálról való elmélkedés és a baszott nagy búbánat, de alapvetően a nők érdekeltek, azaz érdekeltek volna. Bea nem bánta, ha időnként átöleltem, finoman tapiztam picit, de a picit szintnél le is állított mindig. Ildivel smároltunk egyet egy padon, összenyálaztuk egymást és összeütögettük az orrunkat, meg a fogsorunkat. Nem sok reményem volt a továbblépésre, biztos nem tervezett még komolyabb akciót vagy két-három évig. Karácsony családi körben, a szilveszterről fogalmam nincs, semmilyen emlékem nem maradt. Kivéve a Szilveszter kora délutánt. Edzés helyett hagyományosan december 31-én szilveszteri pezsgős foci, pezsgő üvegből, az én korosztályomnak szigorúan egy korty. Az öltözőben vettem észre, hogy nincs meg a szekrénykulcsom. Vissza a pályára, mire kikotortam a hóból már mindenki elment. Levetkőztem, nyakamban a törülközővel indultam zuhanyozni. Benyitottam, először a gőzfelhőtől észre sem vettem, a víz alatt méretes mellek, bolyhos punci - Bea.

- Helló, mondom lazán és szellemesen, ez itt a fiú szakasz!

- Bocs, azt hittem már mindenki elment. A nőiben nincs melegvíz.

- Ó, hát nem venném a lelkemre, ha megfáznál. Megmossam a hátadat? Kicsit tétovázik, aztán furcsa, kicsit kihívó, kicsit gunyoros félmosollyal:

- Egy kis segítség mindig jól jön... Megmostam a hátát, gyömöszöltem a mellét, felhaboztam a pináját - utólag visszagondolva kicsit kapkodósabb és durvább is lehettem a kelleténél, de szerencsére a víz és a szappan síkossága sokat finomított a kezdetleges technikámon. Ő is habosra masszírozta a farkamat és amikor meghallottam - a melle a számban, a szappan a hüvelyében - hogy elélvez, azonnal csatlakoztam. Azt hittem végeztünk, de lemosott, leguggolt és a szájába vett. Néztem, ahogy szopott és el voltam ragadtatva. Ez most igazi, kőkemény szex, végre biztos voltam benne. Magát is simogatta közben és amikor a szájába lőttem ő is újra elélvezett. Kiköpte, de nem érdekelt. Ez igazából azóta sem érdekel. Felőlem köpje, ha nem akarja lenyelni. Utána megcsókolt és kicsit gondolkodtam rajta, hogy ez most undorító, vagy sem, de úgy döntöttem, hogy nem.

- Nem fogok járni veled, ugye tudod? - szép mondat meztelenül a zuhany alatt, fejenként két orgazmus után. Könnyedén fogtam fel a dolgot - látom a nehézségeket...

Így fürödtem először nővel és így szoptak le először. Mint a nagyok...

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://hentaijazz.blog.hu/api/trackback/id/tr23895898

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása