HTML

Hentai Jazz

Ez egy regény. Folytatásokban. A továbbiak leginkább - de nem kizárólag - erotikáról (szexről, pornóról, ésatöbbi) szólnak, azon belül is elsősorban az önkielégítésről. Meg mentálisan dettó. Ha szintén zenélsz, vagy ha azt hazudod, hogy nem, ha emiatt sorvadt el a gerinced, netán pokolra jutottál, esetleg undorodsz az egésztől - főleg tőlem - mindenekelőtt pedig ha olyan művészi szinten műveled kedvenc tevékenységünket, hogy Te lettél a maszturbálás Mozartja, írd meg! Hátha mások majd arra élveznek....

Friss topikok

Linkblog

2008.11.26. 17:27 promen

Keep walking

A hogyan tovább picit hirtelenre sikerült. Ahelyett, hogy becsajoztam, moziban izzadó kezet fogdostam, smároltam és bénán pettingelgettem volna, rögtön sikerült fejest ugrani a médiász résébe. Mondtam már? Sportoltam. Rendszeresen és versenyszerűen. A nyári versenyszezont lezáró hivatalos buli - első engedélyezett késő esti kimaradásom nem sokkal a 14. születésnapom után - kevésbé hivatalos házibuliban folytatódott. Kicsit aggódtam, mert erre már nem szólt az engedélyem, de lelépni akkora égés lett volna, hogy inkább maradtam és találkoztam a rumpunccsal és Beával, ebben a sorrendben. A rumpuncs durva volt. Bea is. Az előbbiből hirtelen megittam vagy két decit, elég is lett, Bea nem kérdezte, hogy mennyit kérek, de korban vagy három évvel, vállszélességben, magasságban pár centivel jobb volt nálam. Simán letepert. Ha jobban belegondolok, nem is tiltakoztam. Nem tudom miből merítette az ihletet, - dehogynem tudom, valami hasonló ragacsból, mint én- mikor kicsit jobban megismertem azért ennyire nem tűnt nyitottnak. A szeretkezés - mit mondjak - én hevertem alul, ő guggolt fölöttem és beledöngölt a padlóba. A sok szesztől nem bírtam elélvezni, vágyaim életveszélyes tárgya viszont vagy háromszor. Ettől hálás lett. Hálából olyan vehemenciával kezdte el rángatni a farkam, hogy biztosra vettem, hogy kitépi. Hála istennek az utolsó pillanatban sikerült elélveznem, megmenekültem. Így vesztettem el a szüzességemet. Védekeztünk? Á, dehogy. Helyes nagyapa lehetnék már, általános iskolás unokákkal. Napokig piszkosul fájt altájon mindenem, mindenféle pánikon átmentem, hogy eltört, hogy nemi beteg vagyok, hogy nekem annyi, egy életre, de nem mertem orvoshoz menni és harmadnapra rájöttem, hogy mégiscsak jó lesz az még valamire. Et resurrexit tertia die.

A következő három hetem heves fantáziálással és még hevesebb tépelődéssel töltöttem. Bár a konkrét aktusban nem túl sok örömem leltem, képzeletben iszonyatos élvezetek közepette újra és újra rommá dugtam Beát. Ha csak eszembe jutott azonnal borzalmas merevedésem támadt. Elképzeltem, hogy az őszi edzések kezdetével miket mondok neki, hogyan találkozunk - persze négyszemközt és micsoda örömmel fogad magába megint. Rá se néztem a Rakétára, a képzeletembe merültem és vadul maszturbáltam.

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://hentaijazz.blog.hu/api/trackback/id/tr80789894

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása